Informatii livrare si transport

 

            Cosmeticele auto, moto si velo fac parte dintr-un domeniu care se ocupa de infrumusetare si dau o nota de eleganta de care se bucura si posesorii. In acest caz ne adresam celor carora le pasa de masina pe care o conduc, de acel autovehicul care ii poarta acolo unde au nevoie, celor pentru care motocicleta nu este doar o propietate ci un mod de viata si vor sa o arate mereu bine, asa cum ar trebui sa fie defapt si celor care detin ambarcatiuni de orice fel si tin la modul in care arata acestea.

        Sunt persoane care, pe langa faptul ca sunt proprietarii unui produs din oricare dintre categoriile amintite, se respecta destul de mult ca sa isi doreasca sa se plimbe in ceva care se doreste a fi un spatiu personal pentru majoritatea si nu asteapta ploaia ca pe o mana cereasca. Ingrijirea masinii sau a celorlalte proprietati, care ne ajuta la deplasare, este o chestiune de educatie, pentru ca doar prin educatie poti sa intelegi ca numai ingrijind lucrurile te poti folosi de ele mai mult timp. Orice proprietati, oricat de superioara ar fi calitatea lor, tot au nevoie de ingrijire, pentru ca altfel se vor deteriora la fel ca si celelalte de o calitate inferioara sau provenienta incerta.

           Pentru ca tot vorbeam de calitate, produsele noastre sunt testate si premiate in Europa, iar prin intermediul nostru, acum le puteti gasi si in Romania, noi fiind importatori numai de produse din gama premium. Venit in intampinarea clientilor de pe teritoriul intregii tari prin intermediul acestui site care va ofera posibilitatea de a va bucura de produsele noastre oriunde v-ati afla.

           Comenzile se fac cu usurinta, avand disponibile toate produsele de care dispunem in stoc, fiecare cu descriere detaliata si specificatii. Comanda dumneavoastra va fi validata doar in momentul in care va vom contacta telefonic pentru confirmare. Livrarea se face prin curier, dar aveti la dispozitie mai multe posibilitati de plata, iar in momentul completarii formularului de comanda o veti alege pe cea corespunzatoare preferintelor dumneavoastra. De asemenea, puteti sa ridicati personal comanda de la sediul firmei, dar numai in urma unei comenzi valide.