Termeni si conditii

 Efectuarea unei comenzi prin intermediul acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Prin prezenta, sunteti de acord si acceptati ca, fara nicio notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

In privinta inregistrarii, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete pentru ca, atat noi cat si dumneavoastra, sa avem certitudinea ca finalizarea tranzactiilor se va face cu succes. In cazul in care vom considera ca aceasta conditie nu a fost indeplinita, ne rezervam dreptul de a va anula comanda. De asemenea, nu se vor vinde produse persoanelor care nu fac dovada platii prin diferite metode.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale detinatorilor de conturi pe acest site.

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea S.C. ACTIROM S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. ACTIROM S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Plata se face prin una dintre modalitatile urmatoare:

  • plata ramburs, la primirea coletului, prin curierat rapid;

  • plata cash la sediul S.C. ACTIROM S.R.L. din Brasov, str. Crisana nr. 10

  • prin ordin de plata in contul firmei noastre (plata in avans).

Avantajul platii in avans este ca nu se mai platesc costurile de incasare (taxe ramburs). La plata in sistem ramburs, se achita contravaloarea comenzii si taxele de transport la primirea coletului. Politica companiei de curierat  s-ar putea sa nu accepte deschiderea coletelor decat dupa efectuarea platii. Costul livrarii este suportat de cumparator,

Se accepta returnarea produselor in urmatoarele conditii:

  • este nevoie de o atentionare a returnarii prin intermediul formularului de contact sau telefonic in cazul in care ati pastrat numarul de telefon cu care ati fost contactat pentru confirmarea comenzii;

  • produsul sau produsele trebuie sa fie in ambalajul original si proprietarul sa poata face dovada achizitionarii produsului din acest magazin online;

  • clientul va suporta cheltuielile de transport;

  • produsele pot fi returnate prin Posta Romana sau prin Curier Rapid.

Nu sunt acceptate coletele cu Ramburs!

In cazul in care trebuie sa primiti alt produs in schimbul celui returnat, veti fii contactat pentru confirmare si produsul nou va fii expediat in aceeasi zi. Daca doriti returnarea contravalorii comenzii, in maxim 10 zile de la primirea produsului, banii va vor fi inapoiati prin transfer bancar. Pentru acest lucru vom avea nevoie de contul dumneavoastra bancar. Acest lucru se va face telefonic. Inlocuirea produselor se face numai in limita stocului disponibil.